miercuri, 13 septembrie 2017

Mesaj de la Domnul nostru dat în 20 august 2017, fiice Sale Luz de Maria

Poporul Meu preaiubit:

VĂ BINECUVÂNTEZ ÎN FIECARE MOMENT , FĂRĂ A-MI ÎNFRÂNA IUBIREA FAȚĂ DE POPORUL MEU

Vă privesc cu Dragoste Veșnică în mijlocul omenirii ce captează inima celor care sunt ai Mei și o împietreşte în mod constant, făcând-vă să cădeţi în spirit. Ați permis lumescului  să vă provoace cădere către ceea ce este inferior,  corupându-vă , astfel încât să iubiți ceea ce este material și nici măcar să nu vă gândiți la ceea ce este spiritual, fiindcă pentru voi aceasta vi se pare a fi ceva de domeniul ficţiunii.

Ce greu de cap e poporul Meu, la fel ca strămoșii lor păgâni. Unii presupun că, rămânând de Partea Mea, nu vor trece prin încercări,  sau interpretează greșit Cuvântul Meu și sunt siguri că le voi proteja bunurile materiale. În măsura în care gândiți  aşa, vă îndepărtaţi de Mine și daţi dovadă de lipsă de credință. "Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: ‘Mută-te de aici colo’, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă." (Matei 17:20), dar credința pe care o aveti este slabă și dați o putere mare răului, cu toate că ştiţi că Voința Noastră va triumfa la final.

Cât de multi caută Cuvântul Meu doar din curiozitate! ... Și nu ar trebui să fie aşa, fiindcă cel care Mă caută din curiozitate, Mă va căuta din necesitate.

EU CHIAR VĂD PE CÂȚIVA DINTRE VOI CARE OSCILAŢI  ÎNTRE “ACUM” ȘI “NU ÎNCĂ “, CÂT DE MULT VEȚI REGRETA FAPTUL CĂ NU AȚI CREZUT ÎN ACEST MOMENT PRECIS ! Voința Noastră v-a declarat tot ce se întâmplă și se va întâmpla, nu pentru a vă speria de evenimentele care se apropie de Umanitate, ci pentru a vă pregăti.

Cât de mult Mă întristează cei care nu vor să asculte, să citească, să creadă și care trăiesc fără să știe ce se întâmplă în lume, care trăiesc fără a fi conștienți de durerea fraților și surorilor lor care sunt persecutați pentru că Mă urmează.

MĂ UIT LA VOI CUM CREDEȚI ȘI AVEȚI MAI MARE ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ DECÂT ÎN VOINȚA NOASTRĂ DUMNEZEIASCĂ, CARE ȘTIE CE SE VA ÎNTÂMPLA. 

VĂD CĂ ASCULTAȚI CU ATENȚIE BULETINELE METEO, ASCULTAȚI CU ATENȚIE EXPERȚII ECONOMICI,  ASCULTAȚI ANALIZELE POLITICE, DE RAZBOI ȘI DE RELIGIE .

DAR PE MINE MĂ IGNORAȚI, MĂ DISPREȚUIȚI, MĂ DAŢI LA O PARTE ȘI NU CREDEȚI . 
Voința Noastră vă avertizează despre schimbările la care veți fi supuși și pe care le veți suferi din cauza naturii și voi continuați să ignorați Cuvântul Nostru. Însă când oamenii vă avertizează despre un eveniment viitor, luați măsuri de precauție pentru a nu suferi.

Omul nu ia parte la Voința Noastră Divină şi din această cauză cel rău profită de necredință cu scopul de a vă conduce la extreme, unde negarea este rezultatul lipsei de cunoaştere şi spiritualitate în om.


ÎMI IUBESC COPIII, DAR FIECARE VA PRIMI RODUL MUNCII ȘI ACȚIUNII SALE :
a credinței și al angajamentului ...
a creșterii spirituale și ale luptelor împotriva răului ...
a dragostei pentru semen ...
a măsurii iubirii pentru Tatăl Meu ...
a măsurii cu care i-aţi cântărit pe frații și surorile voastre ...
ale judecăților făcute fără temei sau pe baza a ceea ce ar fi trebuit să păstrați în secretul inimii voastre ...
a defăimării prin care aţi pătat un frate sau o soră ...
ale calomniilor prin care ați afectat reputația unui frate sau a unei surori ...
ale ocaziilor când, folosind Cuvântul Meu, ați tratat rău pe unul dintre semenii  voştri şi l-aţi lovit când era la pământ...

Câți dintre voi slujiţi în câtva dintre ministerele din Templele Mele și sunteţi niște făpturi care nici măcar nu merită să stea la Altar, deoarece luați Legea Mea în mâinile voastre!

VEȚI VENI SĂ MĂ CĂUTAŢI ȘI VEȚI FI RUȘINAȚI DEOARECE VĂ VOI FACE SĂ VEDEȚI OCAZIILE ÎN CARE I-AȚI ÎNDEPARTAT PE COPIII MEI DIN CASA MEA ,  VOI FIIND MAI PĂCĂTOȘI DECÂT CEI PE CARE ÎI SCOTEAȚI AFARĂ.

Fiecare creatură umană, dacă nu iubește pe aproapele său, dacă nu este cu adevărat umilă, dacă nu se micșorează pentru a fi ultima, își asumă riscul de a nu gusta Viața Veșnică, fiindcă utilizarea greşită a voinţei libere îi va conduce la propria lor condamnare, dacă nu se căiesc în mod corespunzător.

În acest moment, nesăbuiții răspândiţi pe-ntregul Pământ, discută Cuvântul Meu și toți cred că deţin adevărul. Ipocriți! Dacă ar fi atât de interesaţi  de Voința Noastră, ar utiliza momentul spre a alerta poporul Meu despre cât de mult vor suferi și le-ar deschide ochii (asupra evenimentelor – n. tr.) astfel încât mintea lor să activeze cunoașterea și cunoaşterea să le dea sens, fiindcă ceea ce urmează este sigur și este aproape .

Poporul Meu preaiubit, Pământul este supus trasnformărilor cu fiecare eveniment cosmic de mare magnitudine care se petrece în apropierea Lui, iar voi vă îndreptaţi spre fenomen și nu vă gânditi mai departe de ceea ce este un fenomen spectaculos sau o atracție. Pământul suferă datorită evenimentelor care-L lezează și omul nu se gândește la ele, nu ia în serios faptul că Pământul nu mai are același câmp magnetic ca în trecut.
Copiii, voi nu credeți în Cuvântul Meu, nu credeți că marele grad de păcat este implicat în atragerea dezastrelor pe Pămant și le accelerează . NU LUAȚI AMINTE CÂND VĂ CHEM SĂ FIȚI ATENȚI LA VALUL CONTINUU ȘI CRESCUT DE VIOLENȚĂ AL UMANITĂŢII ȘI LA FAPTUL CĂ PĂMÂNTUL ÎNSUȘI DĂ AFARĂ (VARSĂ- n tr.) PĂCATELE OMULUI.

Magnetismul pământului a slăbit, dar voi nu întăriți rugăciunea, nici cererile pentru protecția voastră, ci dimpotrivă, întăriți păcatul. Eu nu vă chem doar la rugăciune verbală, ci să clădiţi rugăciuni prin acțiuni și lucrări unite cu Voința Noastră.

Poporul Meu Preaiubit, nucleul Pământului se află în proces de schimbare, Pământul însuși se află în proces de schimbare și trebuie să fiţi făpturi mai spirituale pentru a avansa și a urca spre Sfânta Noastra Treime.

Rugați-vă copii, rugați-vă pentru omenirea care nu este conștientă de ceea ce se întâmplă cu ea, despre ceea ce se apropie și că va suferi.

Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Columbia, se va agita puternic.

Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Chile,  oamenii vor plânge de puterea naturii.

Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Noua Zeelandă, aceasta va fi zguduită.

Rugați-vă copii, rugați-vă, mânia îl înlănşuie pe om cu forță şi mai mare. Omenirea va trăi în teroare constantă.

POPORUL MEU,  EU SUNT DUMNEZEU ȘI DE ACEEA VĂ CHEM SĂ VĂ TREZIŢI, SĂ REACȚIONAȚI ASTFEL ÎNCÂT SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI SPRE SFÂNTA NOASTRĂ TREIME ȘI SPRE MAMA OMENIRII , SPRE FRAȚII VOSTRI DE PE CALE ȘI  SPRE MIJLOCITORII VOŞTRI ; ESTE URGENT PENTRU UMANITATE SĂ SE ÎNTOARCĂ LA SPIRITUALITATE.

Răul a preluat puterea și este de datoria omului să îl oprească, dar pentru aceasta omul trebuie să devină spiritual. Vor veni mari schimbări asupra umanităţii însă doar omul care crede va înțelege în spiritul său ce se întâmplă, ca să nu fie înșelat și să nu se alăture răului.
Poporul Meu preaiubit:

VĂ BINECUVÂNTEZ , VĂ IUBESC, ÎNSĂ FORȚELE RĂULUI ÎI SURPRIND PE COPIII MEI INCONȘTIENȚI ȘI-I  CONDUC, ÎMPIGÂNDU-I LA DUBLAREA RĂULUI.  Aceasta este cauza valului constant al actelor de teroare ale omului împotriva lui însuşi. Astfel, Antichristul își face cunoscuți pașii uriași spre Umanitate, fără a ascunde puterea pe care omul i-a dat-o. Cei care lucrează pentru el doresc să distrugă o mare parte a Umanității, așa că ei caută război.
Grăbeşte-te Popor al Meu! Fii credincios Legilor Mele, nu interpreta Poruncile, ele sunt ceea ce sunt.

PRIN VOINȚA DIVINĂ, ÎNGERUL NOSTRU DE PACE VA VENI DUPĂ APARIȚIA ANTICRISTULUI ASTFEL ÎNCÂT SĂ NU ÎL CONFUNDAȚI CU RĂUL. Va fi o mângâiere pentru Poporul Meu și va sluji Cuvântul Divin pentru voi, astfel încât să nu uitați puterea Iubirii Noastre și să nu vă predați răului din disperare. Ca o Perlă Prețioasă, Ingerul  Nostru de Pace rămâne în Casa noastră pentru a merge la poporul Meu la un moment exact. (1)

Poporul Meu preaiubit:

PĂMÂNTUL SE ZGUDUIE CU PUTERE, PURIFICAREA ACESTEI GENERAȚII SE APROPIE. TREIMEA NOASTRĂ NU VĂ ABANDONEAZĂ: PĂSTRAŢI-VĂ CREDINȚA ÎN OCRORTIREA NOASTRĂ, FIȚI ASCULTĂTORI ȘI NU VĂ ATASAȚI DE BUNURILE PĂMÂNTESTI. Cu ajutorul Meu și trăind în credință și ascultare, continuați să fiti faruri de credință care dau mărturie despre Iubirea Mea prezentă în Umanitate.

Veniți la Chemarea Mea, nu este timpul pentru refuz, ci pentru unitatea Poporului Meu.
Va binecuvântez cu dragostea Mea.
Al vostru Isus .

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT

(1)   Revelatii cu privire la Ingerul de Pace

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu