joi, 7 septembrie 2017

Mesajul Fecioarei Maria din 23 august 2017 către iubita Sa fiică Luz de Maria

Copii iubiţi ai Inimii Mele Neprihănite, vă binecuvântez!

revelaciones marianas 2013Binecuvântat este cel care a crezut.
Binecuvântat este cel care ascultă vocea Păstorului său.
Binecuvântat este cel care îşi iubeşte fraţii şi surorile lui/ei.
Binecuvântat este cel care Îl vede pe Fiul meu în fratele şi sora sa.
Binecuvântat este cel care nu se cheamă pe el însuşi "ales".
Binecuvântat este cel care se dăruieşte pe sine cu dragoste fraţilor şi surorilor lui.
Binecuvântat este cel care iubeşte şi iartă, iartă şi iubeşte.
Binecuvântat este cel care păzeşte Poruncile Legii lui Dumnezeu.
Binecuvântat este cel care este dedicat slujirii Fiului Meu în fiecare moment al existenţei sale.
Binecuvântat este cel care îşi protejează sufletul, care îşi învinge egoul uman şi se apropie de fuziunea permanentă cu spiritul lui binecuvântat de Duhul Divin.
Binecuvântat este cel care nu este asemeni negustorului din afara templului.
Binecuvântat este cel care îi respectă pe fraţii şi surorile sale, gândindu-se când  aceştia se diferenţiază faţă de el.
Binecuvântat este cel care are dreapta Înţelepciune în a-i corecta pe fraţii şi surorile lui cu iubire fraternă.
Binecuvântat este cel care nu gândeşte că are întotdeauna dreptate în toate.
Binecuvântat este cel care ştie cum să păstreze tăcerea în secretul inimii sale.
Binecuvântat este cel care îşi supune limba şi nu-i permite să-i rănească pe fraţii şi surorile sale.
Binecuvântat este cel care nu-i obligă pe fraţii şi surorile lui să se contopească cu Divinul, dar cu Dragoste Divină, ia mâinile lor şi îi conduce rapid, dar cu răbdare.
Binecuvântat este cel care a înţeles că momentul nu este moment şi că fiecare zi de pe pământ înseamnă  încă o zi mai aproape de împlinirea Profeţiilor.
Binecuvântat este cel care dăruieşte totul în a-L urma pe Fiul Meu.
Binecuvântat este cel care este prudent.
Binecuvântat este cel care îşi subjugă egoul uman şi nu-şi răneşte vecinul.
Binecuvântat este cel care şi-a deschis inima Iubirii Dumnezeieşti şi, prin urmare, îi iubeşte pe fraţii şi surorile sale în spirit şi adevăr.

Mi-am vărsat Lacrimile, iubiţi copii ai Inimii Mele Neprihănite, Lacrimile mele de Sânge.Prin traversarea veşnică a pământului, am adunat sângele inocenţilor şi al multor martiri din această generaţie.

Mi-am vărsat Lacrimile Mele de Sânge pentru acei copii ai mei care au fost, sunt sau vor fi victime ale maltratării unora dintre Preoţii Mei; pe care îi rog să îşi îndeplinească jurămintele şi să se roage ca duşmanul să nu îi invingă. Voi, pentru că sunteţi Preoţi, sunteţi mereu urmăriţi de mulţi demoni, deci trebuie să rămâneţi puternici şi să trăiţi sublimul moment al Consacrării în spirit şi adevăr. Înlăuntrul vostru, în mâinile voastre, voi deţineţi şi daţi mărturie despre Marele Miracol al Transsubstanţierii.

Am vărsat Lacrimile Mele de Sânge pentru cei care, într-un anumit fel, doresc să domine asupra fraţilor şi surorilor lor, şi pe care îi trădează, pierzându-şi viaţa Veşnică.

Iubiţi copii ai Inimii Mele Neprihănite:
Fiul Meu este libertate, iar voi ştiti foarte bine că liberul arbitru al omului tinde să-l separe de Fiul Meu în acest moment în care răul îl urmăreşte din fiecare parte posibilă. Răul este atât de subtil, încât pentru voi poate trece neobservat; deci trebuie sa rămâneţi uniţi cu Spiritul Sfânt, rugându-vă pentru discernământ la fiecare pas pe care-l faceţi, în fiecare acţiune, muncă, şi încă mai mult, în fiecare cuvânt care iese din gura voastră.
Maternitatea mea nu s-a sfârşit atunci când v-am primit la piciorul Crucii, ci începând de atunci, nu se va sfârşi până nu va voi prezenţa Iubitului Meu Fiu. Prin urmare, Cuvântul meu care este Voinţa Divină nu se va opri ca Poporul Fiului Meu să fie conştient de ceea ce înseamnă Voinţa Divină şi să nu meargă pe o cale greşită şi să facă paşi falşi.

Iubiţi copii ai Inimii mele Neprihanite:
SĂ NU CREDEŢI CĂ DACĂ SUNTEŢI CREDINCIOŞI ŞI FACEŢI UN EFORT CONTINUU DE A FI ASCULTĂTORI ŞI DE A ÎMPLINI VOINŢA TATĂLUI, VEŢI FI SCUTIŢI DE EVENIMENTELE CE VOR URMA.

Prin toate apariţiile mele, am revelat umanităţii, în fiecare dintre ele, ceea ce voi veţi întâmpina precis în această generaţie; (această generaţie), în care voi puteţi distinge toate Semnele pe care vi le-am menţionat ca şi  condiţie ca Revelaţiile mele să fie împlinite.
Voi sunteţi un popor neascultător, nu credeţi. În mod constant vreţi să puneţi degetul în rană pentru a crede. Voi judecaţi atât de mult, încât câteodată, vă credeţi atât de superiori încât să-i judecaţi pe fraţii voştri. ACEST LUCRU NU ESTE BUN, ÎNTRUCÂT NICIUNUL DINTRE COPIII MEI NU TREBUIE SĂ ÎI JUDECE PE FRAŢII ŞI SURORILE SALE.

Îndurarea Divină nu cunoaşte limite, dar nu pentru că Dreptatea Divină nu există; căci cel care nu este adevărat, cel care nu luptă, cel care nu împlineşte Poruncile, cel care nu are caritate, cel care nu este smerit, cel care nu dăruieşte totul pentru a-L urma pe Fiul meu, îşi va primi răsplata şi nu va fi aceeaşi ca şi răsplata primită de cel care se pocăieşte conştient şi cu intenţia fermă de a nu se întoarce la păcat. Trăiţi într-un moment mult prea grav pentru voi ca să continuaţi a ignora Apelurile Cerului.

ACEASTĂ GENERAŢIE VA GUSTA DIN POTIRUL AMAR AL PURIFICĂRII

Pământul însuşi este într-o evoluţie constantă, şi în procesul său de evoluţie, nu va mai rezista la atâta păcat al fiinţei umane, iar prin urmare se va cutremura, şi se va cutremura cu o mare forţă.

V-am văzut participând cu bucurie la Eclipsă şi am fi dorit ca voi sa vă gândiţi, să analizaţi. Am văzut bucuria de a-L servi pe Fiul Meu în mod constant eclipsată  pentru că voi daţi prioritate lumii şi nesocotiţi Cererile Fiului Meu.

CHEM ÎNTREAGA UMANITATE SĂ ÎŞI DEA JOS LEGăTURA DE PE OCHI, SĂ VADĂ REALITATEA EVENIMENTELOR, să cunoască şi să reflecteze atent la păcatul care abundă pe Pământ.

VĂ CHEM DATORITĂ NECESITĂŢI URGENTE DE PREGĂTIRE SPIRITUALĂ A FIECĂREI PERSOANE, deoarece ca şi Mamă, eu nu doresc ca Avertismentul să vă prindă fără să vă fi căit de faptele rele, fără să vă fi recunoscut pe voi ca şi păcătoşi. Durerea sufletului în timpul Avertismentului va fi inimaginabilă deoarece nimic din ceea ce a fost înfăptuit, nu va rămâne ascuns. Eu plâng deoarece până şi cu acest act de Milostivire Divină şi oportunitate de Salvare a rasei umane, unii se vor revolta şi vor fi persecutori ai Copiilor mei.

Această revoltă în care unii trăiesc, această nebunie pe care unii o menţin, această indiferenţă, această neascultare în care unii dintre copiii mei trăiesc permanent, va străpunge inimile lor cu durere, deoarece, atunci când ei vor dori să scape de tentaculele răului, nu vor fi capabili să o facă pentru că ei deja şi le-au înrădăcinat în ei şi vor lupta mai puternic, astfel încât sufletul lor să nu aparţină Fiului meu şi ca conştiinţa lor să fie anulată, să nu simtă nevoia de a-L căuta pe Fiul meu. Ca şi Mamă, eu plâng din cauza aceasta...

Copiii mei, rugaţi-vă pentru Italia. Italia este pe cale să sufere puternic. Italia va fi invadată iar inima ei va simţi forţa urii celor care-L resping pe Fiul Meu şi care nu mă iubesc pe mine.

Rugaţi-vă, copiii mei, rugaţi-vă pentru Spania. Spania va fi lovită cu înverşunare, va suferi până la nucleu, iar teritoriul ei va fi jefuit.

Rugaţi-vă, copiii mei, pentru Statele Unite. Ţara vulturului va suferi. Libertatea care apare cu torţa în mână va fi ruptă şi dată jos de către cei care vor intra pe acest teritoriu. Solul său se va cutremura precum majoritatea Pământului o va face, puţine vor fi zilele când unele ţări nu vor simţi forţa cutremurului pământului.

Rugaţi-vă, copiii mei, rugaţi-vă unii pentru alţii, pentru că va veni momentul când nimeni nu se va simţi în siguranţă în ţara sa. De aceea v-am chemat la unitate pentru a vă proteja unii pe alţii.

Rugaţi-vă, copiii mei, pentru Argentina, va fi surprinsă de oameni din propria patrie, iar acest pământ al Inimii Mele îşi va pierde pacea pentru un timp scurt pentru că cei care se ascund în întuneric vor veni la lumină.

Copii ai Inimii Mele Neprihanite, voi trebuie să vă întoarceţi pe Calea Fiului Meu...
Trebuie să luptaţi împotriva instinctelor de bază, împotriva egoismului în care umblaţi în mod constant...

Întoarceţi-vă la Fiul meu, întoarceţi-vă la Fiul meu; aceasta este necesar deoarece Puterile vor merge de la cuvinte şi ameninţări, la război.

EU CA MAMĂ A UMANITĂŢII, V-AM AVERTIZAT ŞI VĂ ASIGUR DE PROTECŢIA MEA ASTFEL ÎNCÂT SUFLETELE VOASTRE SĂ NU SE PIARDĂ, DACĂ VOI ÎMPLINIŢI VOINŢA DIVINĂ.
FIŢI ASCULTĂTORI FAŢĂ DE CHEMĂRILE MELE; NU FIŢI NESĂBUIŢI, FIŢI ASCULTĂTORI.

Vă binecuvântez, în numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt. Amin

Mama Maria.

BUCURĂ-TE MARIE, PREACURATĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE, PREACURATĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE, PREACURATĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu