luni, 11 septembrie 2017

MESAJUL MAICII DOMNULUI CĂTRE WILLIAM COSTELLIA DIN 1 SEPTEMBRIE, 2017

NR. 756
Va veni şi mai mult mult rău în Națiunile voastre, chiar și în Australia – Uniți-vă cu mine în rugăciune zilnică: Coronița Flacării de Iubire și Coronița Prețiosului Sânge a lui Isus - În curând, bisericile se vor închide și va trebui să-i căutați pe preoții Mei preaiubiți în catacombele moderne din casele de rugăciune. A Şaptea Mea Trâmbiță, vei trece acum la următoarea parte a Misiunii; Biserica așteaptă Trâmbița pentru a le arăta ce trebuie făcut în aceste momente cruciale. Papa Benedict, adevăratul Vicar a lui Cristos: este aproape timpul să fugă de la Roma.
WILLIAM: Am simțit Prezența Maicii Domnului de câteva zile. Când m-am trezit, am auzit vocea ei plângând, apoi i-am văzut conturul lângă mine. I-am spus: "Nu plânge, Mamă!" Ea a spus:
MAICA DOMNULUI"Cum să nu plâng, Fiule, căci Stiu ce se va întâmpla cu omul, pe măsură ce omenirea se află acum în Marea Tribulaţie, iar aceste necazuri, aşa cum s-a întâmplat cu uraganul Harvey, sunt doar mici în comparație cu ceea ce vine".
"Lumea arată cu degetul  către alte Națiuni spunând: “Mă bucur că asta nu se întâmpă în ţara mea.”  Dar Copiii Mei, nu este așa și nu va fi așa, căci mult mai mult rău va veni în Națiunile voastre, chiar și în această țară, în Australia ".
"Fiul meu, toate acestea se datorează faptului că oamenii sunt neascultători față de Dumnezeu. Ei L-au părăsit pe Dumnezeul lor,  pe Isus, Fiul Meu Dumnezeiesc. Îi chem pe copiii Mei să-și ia crucea și să-L urmeze pe Fiul Meu Dumnezeiesc.  Urmați-Mă, Mama voastră Cerească, care vă va ajuta în aceste momente de încercare în lupta pentru sufletelor voastre ".
"Îi chem pe copiii mei să se unească cu mine în rugăciune zilnică. Este timpul să vă rugați Coronița Flacării de Iubire și Coronița Prețiosului Sânge al Fiului meu Dumnezeiesc. Chemați Sângele Prețios să vă acopere pe voi și pe familia voastră, să vă sfințească. Sporiţi timpul petrecut  în Casa Fiului meu; primiți-L în Sacramente  cât timp mai puteți, pentru că în curând se vor închide bisericile și va trebui să-i căutați pe preoții Mei iubiți în catacombele moderne din casele de rugăciune răspândite în lume ".
"Tu, Fiul meu iubit, a Şaptea Mea Trâmbiţă, vei trece acum la următoarea parte a misiunii tale, pentru că alte părți sunt în așteptare, într-un anumit grad, deoarece Biserica așteaptă Trâmbița pentru a le arăta ce trebuie făcut în aceste momente cruciale .“

"Biserica se va divide, pe măsură ce lumea va intra în convulsii. Oamenii nu trebuie să se teamă de cei care-L iubesc pe Dumnezeul lor, deoarece Sfinţii Îngerii sunt acolo pentru a-și proteja copiii ".
O, fiule, știu că cel rău te-a atacat mult prin acea persoană (persona prin intermediul căruia cel rău îl atacă pe Wiliam – n. r.)- pe tine cel care-I slujeşi Fiului meu şi mie,  Mama ta - dar Suntem mereu lângă tine - trebuie doar să ne chemi".
Pentru copiii Noștri și  fiii Noştri preoţi  calea va fi foarte dificilă, pe măsură ce Omul pierzării se va face cunoscut omenirii.

"Rugăciunea este Arma Adevărului - mai puternică decât orice creație a omului. Iubirea, copii - iubirea este mai puternică decât ura - adunaţi-i pe toți cei pe care îi iubiți:  familia voastră,  copiii voștri,  prietenii voștri și spuneți-le  despre marea iubire a Fiului Meu Dumnezeiesc pentru ei și  desre Marea Sa Jertfă pe care El a oferit-o  pentru ei și pentru întreaga omenire. “

"Rugați-vă, copiii Mei preaiubiţi căci oamenii se vor confrunta cu cele mai mari temerile ale lor, căci Pământul și oamenii se vor ciocni,  acolo unde Cerurile vor cădea, pe măsură ce focul va intra în atmosferă".

"Tot ce Profeții Vechi și Noi au dat oamenilor se va desfășura acum, până când Marele Avertisment va apărea în Ceruri. Pregătiți-vă gospodăriile; aduceți hrană și apă împreună cu obiectele voastre sfinte de iubire, deoarece timpul se accelerează spre tot ceea ce a revelat  Cerul. Copii, vă iubim și trimitem binecuvântările noastre de la Dumnezeiasca Treime a Iubirii și a Păcii ".

"Marele Război este la ușă; Australia nu este departe de Marea Osândă, deoarece copiii Noștri sunt ca cei din vechime, când toți au fost îndepărtați - căci s-au căsătorit și au sărbătorit tot ceea ce nu este de la Dumnezeu, pentru ca ei să se poată bucura de păcatele cărnii fără nicio grijă pe lume, crezând că sunt de neatins. "

"Citiți Cuvântul lui Dumnezeu şi atunci veți învăța ce urmează să se întâmple în această generație,  așa cum cuvintele mele care v-au fost date de Tatăl meu din Cer, au fost batjocorite și ignorate în Locul meu Sfânt, destituit de copiii Mei - aceste Cuvinte Prețioase acordate prin fiul meu drag, pe care îl cunoașteți ca Micuța Mea Piatră (Litle Rock=Peble – n. tr. ). Timpul se îndreaptă acum înainte, când toate cuvintele mele pe care ți le-am dat în Australia se vor împlini. 
Evenimentele din S.U.A. sunt doar o mică parte din Mâna lui Dumnezeu care cade peste o lume nepocăită. Același lucru - și chiar mai rău - va veni acum în această națiune, Australia, până când copiii mei se vor întoarce în pocăinţă la Fiul Meu Dumnezeiesc ".

Continuați acum, fiul meu și copiii mei credincioși, să mergeți înainte în Lumina Fiului Meu Divin, Isus. Te iubesc, fiul meu William, trimisul meu Înger al iubirii Divine pentru umanitate. 

Trimite binecuvântarea mea către Papa Benedict - Vicarul adevărat al Fiului meu Dumnezeiesc. Timpul lui de a fugi de Roma este aproape, deoarece Roma va fi devastată foarte curând, pe măsură ce Pământul se va zgudui; armatele vor mărşălui. Rugați-vă pentru Benedict; rugați-vă pentru preoții mei credincioși și pentru surorile religioase, care sunt credincioși lui Dumnezeu ".

Eclipsa Bisericii este aproape, iar reînnoirea credinței este de asemenea aproape, întrucât oamenii vor vedea în cele din urmă ceea ce au făcut, deoarece mințile și inimile lor vor fi luminate spre adevărul Fiului Meu Dumnezeiesc, Isus, care este Mesia adevărat, Fiul lui Dumnezeu Cel Viu. Lăudă fie lui Dumnezeu Celui Prea Înalt - așa cum eu sunt slujitoarea Domnului. Continuați să mergeți înainte, Rămăşiţa Bisericii mele.  "
Mama ta cerească, Maria, Concepţia Imaculată
.
"Fiul meu preţois: Multe lucruri au fost descoperite în interiorul tău. Să știi că Fiul Meu Dumnezeiesc, Iisus și cu Mine, suntem întotdeauna cu tine,  în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Fii pe pace.

Rozarul Flăcării de iubire                               

Pe cruce:
(Potrivit cerinţei Sfintei Fecioare, vom face semnul crucii de cinci ori la rând, cu o evlavie profundă, în cinsta celor Cinci Sfinte Răni ale Mânuitorului nostru Dumnezeiesc.)

În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin

Pe bobiţa (inimioara) mare:
Inimă Îndurerată şi Neprihănită a Sfintei Fecioare Maria, roagă-te pentru noi care alergăm la tine!

Pe cele trei bobiţe (inimoare) mici:
1. Dumnezeul meu eu cred în Tine pentru că eşti infinit de bun!
2. Dumnezeul meu eu nădăjduiesc în Tine, pentru că eşti infinit de îndurător!
3. Dumnezeul meu eu Te iubesc, pentru că eşti vrednic de iubire mai presus de orice!

Pe bobiţele (inimioarele) mari:
 Inimă Îndurerată şi Neprihănită a Sfintei Fecioare Maria roagă-te pentru noi care alergăm la tine!

Pe bobiţele (inimioarele) mici:
O, Maica noastră salvează-ne prin Flacăra de iubire a Inimii Tale Neprihănite!

După fiecare decadă spunem:
Inundă cu haruri întreaga omenire prin acţiunea Flăcării Tale de Iubire, acum şi-n ora morţii noastre! Amin.

În încheiere:
(Vom spune de trei ori spre slava Sfintei Treimi:)
Slavă (Mărire) Tatălui şi Fiului şi  Sfântului Duh, precum era la început, acum şi pururea şi-n vecii vecilor. Amin

Site-ul original în limba maghiară al Flăcării de Iubire

Promisiune:  Sfânta Fecioară a proclamat că în timpul cât aceste rugăciuni sunt recitate “nici un suflet muribund din acea vecinătate nu va fi osândit” şi că Flacăra ei de Iubire se va extinde şi asupra sărmanelor suflete din Purgator şi asupra familiilor lor. (Fecioara Încoronată, 2003)


Chaplet of the Precious Blood of Jesus

Coroniţa Preţiosului Sânge a lui Isus (această variantă va fi tradusă zilele următoare – n tr.)

 (Se pot utiliza şi alte rugăcini la Preţiosul Sânge în locul acestei coroniţe)

Consacrare la Preasfântul Sânge al lui Isus Cristos

Rugăciunea 122 a Cruciadei

„Isuse drag, Te rog aşază-mă pe mine, familia mea, prietenii mei şi naţiunea noastră sub protecţia Prea Scumpului Tău Sânge. Tu ai murit pentru mine, iar Rănile Tale sunt rănile mele, deoarece accept cu demnitate suferinţa pe care o voi îndura până la a Doua Ta Venire. Sufăr cu Tine, Isuse, în timp ce Tu încerci să-i aduni laolaltă în Inima Ta pe toţi copiii lui Dumnezeu, pentru a avea viaţă veşnică. Acoperă-mă cu Sângele Tău Preasfânt, pe mine şi pe toţi cei care au nevoie de ocrotirea Ta. Amin.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu