luni, 18 decembrie 2017

Mesaje primite de John Leary în 21 şi 28 noiembrie 2017

21 noiembrie:
Jesus and childIsus a spus: "Poporul Meu, în toate refugiile mele finale, veți vedea o cruce în formă bizantină pe cer care luminează de la sine. Când credincioșii mei vor veni la refugiile Mele și vor privi această cruce luminoasă pe cer, ei vor fi vindecați de toate bolile lor. 
În viziune ,vezi un om vindecat de un picior rănit. Dă-Mi laude și mulțumiri Mie pentru orice vindecare pe care o primești. "

Isus a spus: "Poporul meu, acei constructori de refugiu, care aveau destui bani pentru a începe și a termina refugiile, trebuie să-Mi dea mulțumiri pentru că pot construi ceea ce este necesar ca oamenii să ajungă într-un loc sigur. Constructorilor mei li se dă inspirația și banii necesari pentru a-Mi îndeplini chemarea de a crea un refugiu. Fiecare refugiu necesită planificare și materiale pentru a construi ceea ce este necesar. Vă trimit îngeri și idei de proiect, cum să construiți ceea ce este necesar pentru oamenii care vor veni. Chiar dacă proiectele voastre nu sunt finalizate, îngerii Mei  le vor termina pentru ca oamenii să le folosească. "

Isus a spus: "Poporul meu , poate că va trebui să plecați spre refugii în mai puțin de douăzeci de minute. De aceea, credincioșii Mei vor trebui să pregătească un bagaj pentru călătoria voastră până la cel mai apropiat refugiu. Păstrați-l la îndemână, astfel încât să-l puteți pune în vehiculul dvs. și să plecaţi repede. Când auziți locuțiunea Mea interioară de a pleca, trebuie să plecați imediat. Chemați-mă și voi trimite îngerul vostru păzitor să vă conducă cu o mică flacără până la cel mai apropiat refugiu. Îngerul va pune un scut invizibil peste voi, ca să fiți protejați de cei răi, atât pe calea voastră cât și în adăposturile voastre ".

28 noiembrie:
Isus a spus: "Poporul Meu, vine vremea când toți conducătorii națiunilor se vor așeza la o masă rotundă cu Antihristul, vor fuma trabucuri și vor fi mândri de ei înșiși. Apoi, Antihristul îi va trăda pe toți, și ei vor fi uciși, astfel încât să-și poată desemna propriii conducători. Sunteți pe punctul de a vedea un rău pe care nu l-ați văzut niciodată. Când Antihristul se declară și necazul începe, majoritatea credincioșilor Mei vor fi deja la refugiile lor de protecție. Antihristul va ucide pe toți credincioșii Mei, dacă nu vor ajunge la refugiile lor.
 Acei oameni, care nu i se supun vor fi, de asemenea, uciși. Fiți recunoscători că îngerii Mei vor proteja refugiile Mele de cel rău, vor termina orice clădire, vă vor oferi mâncare și zilnic Sfânta Împărtășanie credincioșilor Mei ".


sursa https://maryrefugeofholylove.com/2017/12/03/prophet-john-leary-messages-from-jesus-you-may-have-to-leave-for-your-refuges-in-less-than-twenty-minutes-november-28-2017-update/

2 comentarii:

  1. Cu adâncă smerenie şi curate lacrimi, eu nu ştiu ca Domnul Iisus să fi cerut cuiva laude şi mulţumiri. Ucenicii Lui ne-au învăţat ca noi să vorbim în psalmi şi în cântări, noi având posibilitatea să devenim fraţi cu ucenicii Lui întru El. El ne-a învăţat să ne rugăm, să cerem ajutorul şi să mulţumim Tatălui pentru cele ce ne dă nouă, ne-a învăţat să putem deveni fraţi ai Lui. Eu ştiu de Colibele voite de Petru pe muntele Schimbării la faţă, Domnul Iisus n-a fost de acord cu ele. Singura scăpare este Puterea Domnului nostru Iisus Hristos iar semnul adevărat, da, crucea este.

    RăspundețiȘtergere